HIHS takana ja vähän jäi plaa-fiilikset koko tapahtumasta. Hirveä järjestäminen ja säätäminen tapahtuman takia ja sitten se olikin 'vaan' tuommoinen.
Varsat oli arvostelemassa Areenalla Daan Nanning. Mielestäni Daan ei arvostellut hevosia verrattuna toisiinsa, vaan sen perusteella minkä tyyppisestä hevosesta hän itse tykkää ja mikä miellyttää hänen silmäänsä. Kovasti hää puhui, muttei oikeastaan sanonut mitään :)

Vapusta sanoi ettei se tehnyt mitään väärin kujassa, mutta olisi toivonut siihen lisää terävyyttä. Arvostelu itseltäni meni enempi vähempi ohi, mutta eipä siinä kauheasti sanottavaa ole :D
Kujassa okserilla oli korkeutta hikisesti ehkä metri. Ei Vappu tuon kokoisilla vielä hyppää, eikä mielestäni näe sen hyppykyvystä tai kapasiteetista yhtään mitään.
Vappu bongasi myös Areenan katosta monitorit, joita hää jäi tuijottamaan :) Ei suostunut liikkumaan mihinkään, kun piti ihmetellä kuvaa katossa. Esittäjän kommentit Vapusta oli, että se oli ollut tosi jännittynyt Areenalla. Mutta todella hienosti se kuitenkin teki kaiken mitä siltä pyydettiin, eikä ruvennut rettelöimään ja korvat tötteröllä paineli menemään. Toki se katsomoon näytti kireältä, mutta sallittakoon se sille.

Lopputuloksena kuitenkin Areenalta lähti kotiin viemisinä sini-valkoinen ruusuke :D

Muuten reissu meni hienosti ja neiti käyttäytyi koko päivän ajan erinomaisesti!
Areenalla purettaessa ensimmäistä kertaa Vappua takaa purettavasta traikusta hää vetäsi polvilleen sillalle. Silta oli sateesta liukas ja toinen hieman sotkeentui omiin kinttuihinsa, vähän kompastui ja olikin polvillaan. Onneksi ei sattunut mitään tuossa ja likka keräsi kintut alleen hienosti.
Ypäjällä menikin ½h ennenkuin hää uskalsi purkautua traikusta, hieman pelotti silta. Onneksi se kuitenkin tuli itse omasta halusta sieltä pois, nätisti ja rauhassa ilman ongelmia niin jäi hyvä mielikuva sille tuosta viimeiseksi. Ypäjällä se majoittui uuteen kotiinsa oikein hienosti ja suuntasi samantien heinäkasalle syömään. Ajoa tuli kuskille lähemmäs 700km ja ponille hieman vähemmän. Takaisin Helsingissä olimme kahden jälkeen, joten pituutta päivälle tuli n. 17h.
Täytyy kyllä sanoa, että kokemuksena omistajalle (ja hevoselle) erittäin hieno!

Isot kiitokset kaikille avustaneille henkilöille!
Erityiskiitokset Hannalle esittämisestä, Katille kuskaamisesta ja hoitamisesta sekä Anjalle erittäin hienosta hevosesta! :)