Pitkästä aikaa taas kuulumisia ja laitetaan samaan kirjoitukseen molempien terveiset :) Kesälomat alkaisi olla pidettynä, tosin flunssa iski päälle ja loma jatkuukin saikulla. Ei kiva :(

Idan jalka näyttää toipuneen erinomaisesti. Lomalla pääsi Orimattilassa vapaana metsäänkin juoksemaan useampana päivänä pitkästä aikaa. Hienosti jalka on kestänyt nuo riekkumiset, eikä ontumisesta ole tietoakaan! Agilitytreenit aiotaan aloittaa ensi viikolla, pidetään hypyt vielä matalina ja katsotaan mitä tapahtuu. Seuraavat kisat kisataan tod.näk lokakuun alussa KKK:n omissa kisoissa, sen pidemmälle ei olla vielä ajateltu. Ida viettääkin 6v-synttäreitään torstaina, niin se aika vaan menee..

Saga puolestaan majailee erittäin tyytyväisenä Orimattilassa vanhemmillani. Saga alkaa lähestyä 10 vuoden ikää ja valitettavasti sen vanhenemisen huomaa nyt paljon paremmin, kun ei sitä jatkuvasti näe. Lenkit on jo välillä vähän lyhentyneet..jos ei muusta syystä, niin ainakin siitä ettei äiti ole lenkillä mukana :D Muutoin se vaikuttaa oikein tyytyväiseltä elämään ja oloonsa porukoilla :)

Wapun eli möhkiksen kuulumisia sitten seuraavaksi.. Se tosiaan oli elokuun alussa hyppäämässä Messilässä Noviisisarjan osakilpailun. Estekorkeus oli tällä kertaa jo 100cm ja yhdellä tiputuksella neiti oli radan mennyt. Kuskin kommentit oli, että tamma oli ollut viisas. Ilmeisesti edellisenä päivänä treeneissä se oli ollut kaikkea muuta kuin viisas..

Seuraavat kisat olikin Ypäjällä 21.8 joihin pääsin itsekin mukaan. Himpan tuli kiire hevosen laiton kanssa ja jouduin sen Opiston V-tallista ratsastamaan kisapaikalle derby-kentälle. Itselläni ei ollut ratsastuskamoja mukana joten matka taittui lainakypärässä, ilman hanskoja, farkut ja tennarit jalassa. Möhkis ehti kuitenkin hyppäämään, vaikkei verkkahyppyjä kovin montaa alle tullutkaan. Rata meni varsin kivasti ja tuloksena 0-rata, paikka Noviisisarjan finaaliin ja ensimmäiset palkintorahat :D

Noviisisarjan finaali Laaksolla jätettiin kuitenkin väliin. Tamma muutti takaisin Rantasen Jukalle kuun vaihteessa ja valmistautuu sieltä käsin Laatuarvosteluun. Todettiin että voisi lapselle tulla turhan rankaksi nämä pari viikkoa, jos olisi finaaliinkin vielä lähdetty. Oli kuitenkin muutto ja Opiston estemaneesissa tarkoitus hypätä pari kertaa vielä ennen lattareita, jotka ovatkin jo tämän viikon pe-su.

Klinikallakin likka kävi pari viikkoa sitten näyttämässä jalkoihinsa tulleita kummallisia patteja. Onneksi kaikki kuitenkin oli ok. Toisessa takasessa kyseinen möykky on pehmytkudosvauriota ja toisessa takasessa kalkkeumaa. Eläinlääkäri oli kalkkeumaa epäillyt trauman aiheuttamaksi ja epäili myös irtopalaa, jonka takia jalka oli vielä ultrattu, mutta ei siitä mitään ollut löytynyt. Möhkis ei ole missään vaiheessa ontunut tai liikkunut huonosti/epäpuhtaaksi. Jos alkaa jossain vaiheessa ontumaan tms, sitten tutkitaan lisää. Mutta näillä mennään nyt, lähinnä ne ovat kosmeettisia virheitä vaan toistaiseksi..ja niitähän riittää jo muutenkin meillä ;)

 

1252319512_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Idan palloleikkejä Orimattilassa 3.9.09