Idan toipuminen on edistynyt varsin hienosti ja on tosiaan päästy takaisin treeneihinkin jo :) Näyttäisi tauko tehneen varsin hyvää, kepitkin (ainakin tällä hetkellä) sujuvat myös siltä ns. väärältä puolelta. Treenejä ei tosin ole takana vasta kun kolmet ja nekin mini/medi-korkeudessa.

Tällä pohjalla lähdettiin tänään siis kisaamaan Purinalle :D Esa Muotkan maxi1:n agilityrata vaikutti simppeliltä eikä siinä ylläreitä radalla tullutkaan. Ida toimi erittäin hienosti, luki rataa sujuvasti ja jopa oikeille esteille. Lukitsi putket jo kaukaa edellisen hypyn takaa (onneks oikeat putken suut) ja muutenkin vauhtia oli. Itsellä flunssa edelleen päällä, joten tuli juostua hieman puolikuntoisena ja kyllähän se radan jälkeen siltä tuntuikin. Ajasta siis olisi ehkä saanut vielä nipistettyä pois jonkin verran ;) Lopputulos oli erinomainen radalta, 0-tulos ja voitto. Samalla siirtyminen 2-luokkaan!

Toka rata olikin meidän ensimmäinen kakkosluokan rata ja vuorossa hyppäri. Se ei sitten mennyt enää niin putkeen. Tai no, menihän se putkeen..kirjaimellisesti ;) Ensin yhden hypyn alastulolta Ida tuli suoraan mun jalkoihin ja taisin astua sen tassullekin. No, eihän se siitä enää mitään keppejä sitten hakenut. Sitten päästiin jokunen este eteenpäin, kunnes se sujahti putken väärään päähän. Radan loppuosallakin oli vielä hieman sössiä ilmassa. Yllättäen olin taas Idan edessä niin eihän se siitä mihinkään hyppää :D Mutta tää olikin ns. harjoittelurata kakkosista ;)


Nyt jatketaan treenaamista..