Pitkä aika on taas viimeisimmästä kirjoituksesta kulunut, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan?

Viime vuoden puolelle mahtui vielä jokuset kisat, missä Idan kanssa käytiin seikkailemassa. Lohjalla oli Lägin järjestämät kisat vuorossa marraskuun puolessa välin. Tuomarina kisoissa oli Anne Savioja. Ida toimi radalla oikein kivasti ja radat tuntuivat mukavilta. Helppoja ne ei ollut, mutta selvittiin kunnialla. Ekalta radalta tuloksena taisi olla 10vp. Radan 3. ja 2. viimeinen este koituivat kohtaloksi :D Ehdin jo huokaista puomilla helpotuksesta, että jee, selvittiin hienosti rata! Puomilta sitten tietenkin heti alastulon kontaktilta virhe ja sitten seuraava este sössittiin :D Tokalla radalla sujui taas meno varsin mukavasti, mutta tällä kertaa kepeiltä virhe. Taas se samainen kummajainen eli pujottelu 'väärältä' eli koira itseni oikealla puolella ja kappaskappas, viimeinen väli jäi pujottelematta!


Purinalla käytiin viikko Lohjan kisojen jälkeen yökisoissa, mutta niistä ei sen kummempaa mainintaa ole. Toinen rata päätettiin skipata. Rataan tutustuminen olisi ollut joskus 22 aikoihin tms.

Itsenäisyyspäivän tietämillä käytiinkin vuorostaan Porvoossa kisaamassa. Tälläkin kertaa tuomarin Anne Savioja. Radat olivat taas tyypillistä Annea eli kauheata kieputusta :D Ensimmäisen radan sössin itse ihan totaalisesti ja lopputulokseksi tarkoituksellisesti otin HYLlyn. Toiselle radalle sitten tsempattiin ja tuloksena oli 0-voitto ja täten myös ensimmäinen nousuun oikeuttava nolla :) Itse päätin kepeille menoon ottaa kaksi eri variaatiota riippuen siitä onko alla virheitä vai ei. Jos olisi ollut virheitä alla, oltaisiin pujottelu tehty hankalemmalta puolelta ja eteneminen pujottelun jälkeiselle esteelle olisi ollut huomattavasti paljon sujuvampi. Toinen vaihtoehto oli se, että jos alla on puhdas rata, otetaan pujottelukin varman päälle, mutta tällä versiolla seuraavalle esteelle eteneminen oli huomattavasti hankalempaa. Selvittiin kuitenkin kunnialla ja tosiaan voitto kotiin. Radalta tuli makseilla meidän lisäksi vain toinen nolla.

Porvoon kisojen jälkeen ei ollakaan käyty katsomassa laisinkaan agilityesteitä. Treenit on tauolla ja ensi viikolla pitäisi jatkaa. Tosin pakkaset ovat sen verran paukkuneet, että taidetaan Idan kanssa jatkaa edelleenkin treenitaukoa. Kevään treeniteemoina voisi olla edelleen tuo pujottelu sekä kontaktit! Keinun ja puomin alastulot alkavat olla aika virheherkkiä nykyään :( Kisoja jatketaan joskus kun säät hieman tästä lämpenevät ja allekirjoittanut saa hommattua lisenssin :D

Loppuun vielä pari kuvaa Kirkkonummen Kennelkerhon kisoista toukokuulta 2009. Kuvien copyright Irene Vinha.

 

1262781601_img-d41d8cd98f00b204e9800998e              1262781619_img-d41d8cd98f00b204e9800998e