Taas on tovi kulunut viimeisimmästä kirjoituksesta, mutta ei anneta sen häiritä vaan kirjoitellaan nyt sitten vähän pidemmältä ajalta päivitykset :)

Aloitetaan vaikkapa Idasta. Talvi oli varsin kylmä vaihteeksi täällä etelässäkin, joten Idan kanssa ei kauheasti treenattu talven mittaan ja vielä vähemmän kisattiin. Vieraiden kouluttajien kursseilla ehdittiin jokunen kerta käydä. Ensin oli vuorossa maaliskuussa Silvia Trkmanin agilityklinikka. Siellä oli lähinnä kontaktien (2-on-2-off) opetteleminen ja koiran kropan käyttö koulutuksien aiheena. Tämän jälkeen maaliskuussa oli Sari Vähäniityn kurssi, joka oli varsin hyvä ja kiva. Sari oli kouluttajana varsin kivan tuntuinen ja oloinen. Viimeisimpänä oli Oreniuksen Juhan kurssi nyt huhtikuussa KKK:lla ja se oli ehkäpä antoisin näistä kaikista. Opittiin vähän uusia tekniikoita ja muutoinkin varsin kiva kurssi. Lauantaina se meni tosin meiltä ihan penkin alle, mutta sunnuntaina sitten taas skarpattiin. 

Kisakausikin päästiin Idan kanssa aloittamaan 4kk tauon jälkeen Janakkalassa. Kisat oli varsin mukavat ja tunnelma kiva. Tuloksissakaan ei ole häpeämistä :D Idan kanssa haettiin 2 nousunollaa ja näin ollen kolmosluokka kutsuukin jo seuraavissa kisoissa!  Tänään tosin radat, tuloksista huolimatta, oli molemmat ei-niin-kovin-hyviä :( Ensimmäinen oli ihan suht ok, mutta järjettömän hidas! Silti aika oli ~10sek alle ihanneajan. Tältä radalta sijoitus oli 4. Hyppyrata olikin sitten todella todella huono ja aika vajaa 4s alle ihanneajan. Tälle radalle tuli nollia kokonaiset 2 kappaletta. Sijoitus oli siis 2. ja sert! Ensi viikonloppuna olisikin tarkoitus suunnistaa Lietoon kisaamaan..harmi vaan tuo luokkanousu siinä mielessä, kun oli jo treenikaverin kanssa suunniteltu yhteinen kisareissu Lietoon. Tokihan 2. ja 3. kisaa eri päivinä, pöh!

Mitä sitten taas tulee Waapun kuulumisiin niin... Päätin kaikesta huolimatta myydä tamman pois. Toisaalta helpottava päätös, mutta toisaalta aika :( Itsellä ei vaan tällä hetkellä ole minkäänlaista motivaatiota ratsastaa/hevostella vaan veri vetää enempi koirien kanssa touhuamaan. Mitä järkeä siis tässä tilanteessa maksaa järjettömiä summia _hyvän_ hevosen ylläpidosta ja koulutuksesta, mun ei itse koko touhu kiinnosta. W on tokikin aivan valtavan kiva hevonen, mutta...

Tällä hetkellä W viettää pientä kevätlomaa Tervossa Sallan ollessa kisareissussa keski-euroopassa. Oripäivillä käytiin Laatuarvostelun 2009 kutsukilpailussa ja siellä W oli lopputuloksissa 6. Se kisa ei ihan putkeen mennyt :( W oli hirvittävän väsyneen ja flegun oloinen. Liekö menossa jonkinlainen kasvukausi tms joka vaikuttaa nyt aika kovin. Mutta eiköhän se taas loman jälkeen ole pirteä oma itsensä, toivotaan ainakin :)