Sen verran tässä kevään ja kesän mittaan päätin tehdä elämääni muutoksia ja myydä W:n. Itsellä ei oikein motivaatio tällä hetkellä riitä ratsastamiseen tai hevosiin ylipäätään ja erinäisten pohdintojen jälkeen päädyin tähän ratkaisuun. Loppujen lopuksi Wn myynti järjestyi aivan todella loistavasti ja Wn nykyinen omistaja on kaverini Aarion Salla. W on viime syksystä saakka jo asunut Tervossa ja ollut Sallan ratsutettavana, joten ratkaisu oli kerrassaan loistava :) Kenttäkisadebyytinkin W kerkesi jo toukokuussa tekemään Ypäjällä hurjan yhden maastoestetreenin jälkeen, mutta kisoissa kaikki meni kerrassaan hienosti! Lisäksi W kävi toukokuun aikana hyppäämässä Iisalmessa nuorten hevosten luokan rataesteillä sijoittuen siinä jaetulle ykköstilalle toisen 5v centimorilaisen tamman kanssa. Mutta tosiaan ihan loistava ratkaisu ja mielenkiinnolla jäädään odottamaan kisa- ja muita kuulumisia Tervosta! Onnea Sallalle ja Waappendaalille :)

Idan kanssa korkattiin toukokuun alussa kolmosluokka ja siinä mielessä ihan kivasti on lähtenyt käyntiin, että muutama nolla on jo plakkarissa kolmosten radoilta. Eli ei ne ole mahdottomia meille, tosin vauhtia tarvitsisi saada lisää ja reilusti, jos meinaa jossakin vaiheessa sen AVAksi saada..

Nyt vielä kisataan parit kisat ennenkuin jäädään elokuulla viettämään kisataukoa. Itse pidän loman tuolloin ja reissua on kasaantunut aika hienosti, joten kisat saa nyt hetkeksi väistyä, mutta ehkä se tekee ihan hyvää treenatakin välillä? Ilmoitin Idan nimittäin Oreniuksen Juhan valmennuskurssille ja tämä alkaisi elokuun alkupuolella.

Muista projekteista myöhemmin lisää :)